Ads dogs, puppies, stud dogs wanted Ads dogs, puppies, stud dogs wanted 

pets pet space bar dog wanted spacer puppy dog spacer puppies for sale
bad puppy mill
stud dog spacer Dog Wanted!!
shelters and rescue spacer

Recommended Reading
  HyperLink

 HyperLink

pets for sale spacer

dog rescue

 

Breed Display

Thank you for your interest in this All Dog Breeds Puppy Wanted Ad. By filling out the information request form below you will be able to make contact with this advertiser. We appreciate the time that you are taking now in order to possibly help fulfill this individuals request.


Re:All Dog Breeds Puppy Wanted
Ad:Ting tager tid derfor er det abulsot imponerende at Samsf8 er ne5et se5 langt som vedvarende energi-f8 som f8en nu er.Men det er se5 ogse5 frustrerende, at kendskabet til Samsf8 som vedvarende energi-f8 tilsyneladende er stf8rre i udlandet end herhjemme. Hvor meget kan man le6se i de landsde6kkende aviser om energi-eventyret? Man me5 ty til Samsf8 Posten, som vi godt nok er en del ogse5 fritidssamsinger der le6ser, men alligevel!Sf8rens TV-udsendelse for 1-2 e5r siden gav sikkert pote, ligesom hans foredrag rundt i landet gf8r. Senest hf8rte jeg ham i vor lokale seniorhf8jskole (Munkebo Seniorhf8jskole) med et be5de spe6ndende og vittigt foredrag om Ildsje6le Det bedste til nu i dette eftere5rssemester, men pe5 spf8rgsme5let fra salen: om Samsf8 se5 var blevet et rigere og bedre samfund at leve i, kom der ingen kommetarer. Det er jo rigtigt som Holger d8ster Mortensen tilkendegiver: Samsf8 er pe5 vej nedad i den negative spiral. Befolkningstallet er faldet drastisk i de senere e5r. Butiksdf8d. Forfaldne huse, der for et par hundrede kroner kunne fe5 en gang kalk og tje6re hvis ejerne/lejerne gad! Osv.jeg har kun kendskab til en dansk mindre f8, der har kunnet vende udviklingen. Strynf8 her er befolkningstallet fordoblet indenfor de senere e5t til 200. Der er skole pe5 den lille f8 med mange bf8rn og over 20 foreninger. Hvad kan de pe5 Strynf8, som andre ikke kan?. De har bd times fe6rgeoverfart til fastlandet Rudkf8bing, men det er ne6ppe her at arbejdspladserne he6nger pe5 tre6erne .Se5 alt i alt den positive energi-f8 spiral skal te6nkes ind i en stf8rre kontext. Nemt sagt men nok sve6rt (le6s: udfordrende) at gennemff8re.

* you must be a premium member in order to relay messages interested parties.  
User Login Not Registered Yet?
Simply enter in below the 'Userid' and 'Password' that you selected at the time of orginally registered. 
Userid:
Password:
Forget your password?

 



puppies and dogs wanted

 


hunting dogs
featured breed



  
 



| dog breeds | dog breeders | puppies for sale | dogs for sale | stud dogs | dogs wanted | dog news articles  | site map | resources | Terms of Use |

© Copyright 2005-2023 WellBredPets.com - All rights Reserved Dogs & Puppies for Sale

Visitors online: 31

WellBredPets.com highlights dog breeders, dogs for sale, puppies for sale, and dog breeds.